Skip to main content

Alanis Morissette är en av världens mest kända och hyllade sångerskor och låtskrivare, och hon har genom åren gjort många turnéer runt om i världen. En av de platser där hon har spelat många gånger är i London, där hon har uppträtt på flera av stadens mest ikoniska arenor.

En av hennes mest minnesvärda spelningar i London var på Brixton Academy år 1996, där hon uppträdde för en utsåld publik. Under konserten framförde hon många av sina mest kända låtar, inklusive ”You Oughta Know”, ”All I Really Want”, och ”Hand in My Pocket”. Publiken sjöng med och dansade hela natten, och konserten blev en av Alanis Morissettes mest hyllade spelningar någonsin.

En annan minnesvärd spelning ägde rum på Wembley Arena år 1999, där hon uppträdde inför en publik på över 12 000 personer. Under konserten framförde hon låtar från sitt album ”Supposed Former Infatuation Junkie”, inklusive hits som ”Thank U” och ”Unsent”. Konserten var en stor succé och fick höga betyg från både publik och kritiker.

Sedan dess har Alanis Morissette spelat på flera andra platser runt om i London, inklusive O2 Arena, Royal Albert Hall och Hammersmith Apollo. Hon har fortsatt att imponera på sina fans med sina fantastiska röstkvaliteter och energiska uppträdanden.

År 2020, under pandemin, genomförde Alanis Morissette en livestream-konsert från sitt hem i Los Angeles som sändes i realtid till fans runt om i världen. Även om konserten inte ägde rum i London var det en chans för hennes brittiska fans att njuta av hennes musik och energi i dessa svåra tider.

Alanis Morissette har gjort ett stort intryck på London-publiken genom åren med sina fantastiska spelningar och låtar som har berört och inspirerat många. Genom att uppträda på några av stadens mest ikoniska arenor har hon cementerat sin plats som en av de största musikaliska stjärnorna i världen.

Besök gärna AlanisMorissette.nu för mer information om artisten, hennes musik och kommande turnédatum. Där hittar du också länkar till hennes officiella sociala medier-konton och information om hur du kan köpa biljetter till hennes konserter. Missa inte chansen att uppleva Alanis Morissette live på scenen nästa gång hon besöker London.